Νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα

Αναρτήθηκε από novacleaners 07/11/2020 6 Σχόλιο(α)

 

Η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εταιρείας μας είναι γεγονός.

 

Θα γίνονται τακτικές ενημερώσεις προϊόντων και καινοτομιών με σκοπό να ενημερώνεται όσο πιο ολοκληρωμένα είναι δυνατόν ο πελάτης για τα εμπορεύματα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας.

 

Φυσικά αναβαθμίζεται και απλουστεύεται η διαδικασία περιήγησης μέσα στην ιστοσελίδα εμπλουτίζοντας παράλληλα τις κατηγορίες και τα προϊόντα με στόχο τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση του πελάτη.
 

6 Σχόλιο(α)

Ανδρέας τσουλελης:
28/05/2022, 08:50:22 PM
Απάντηση

Καλησπέρα ένα τηλ επικοινωνίας ? ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο επαγγελματικό πλυντήριο

Φ παρακαλώ θα ήθελα ένα mail σας για να επικοινωνήσω μαζί σας για κάποια ενημέρωση όσον αφορά τη μοναδική σκόνη που καθαρίζει η αντηλιακά μάσκαρες λάδια κιτρινίλες και ούτω καθεξής ευχαριστώ πολύωτακόπουλος Ιωάννης:
14/09/2022, 11:45:40 AM
Απάντηση

Παρακαλώ θα ήθελα ένα mail σας να επικοινωνήσω μαζί σας για ενημέρωση του νέου προϊόντος στην αγορά την σκόνη πλυντηρίου ρούχων που καθαρίζει όλους τους λεκέδες από αντηλιακά μάσκαρες λάδια σκουριές και τα λοιπά ευχαριστώ

DealsPaws:
20/12/2023, 09:20:20 PM, dealspaws.com
Απάντηση

Thank you for the suggestion. I'll give it a try.

ευχαριστήρια επιστολή για δώρο:
Απάντηση

Με μια ευχαριστήρια επιστολή για το δώρο, εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τον δωρητή. Είναι το τέλειο μέσο για να μοιραστούμε τη χαρά και την εκτίμησή μας, αναδεικνύοντας πόσο ειλικρινά εκτιμούμε την προσφορά τους. Με λίγα λόγια, επιβεβαιώνουμε τη σημασία του δώρου και τον τρόπο που έχει προσθέσει χρώμα και χαρά στη ζωή μας.

ευχαριστηρια επιστολη σε χορηγο:
Απάντηση

Με αυτήν την ευχαριστηρία επιστολή, θέλω να εκφράσω την εγνωριμία μου για τη γενναιόδωρη χορηγία που παραχώρησαν. Η γενναιόδωρη υποστήριξή σας είναι πολύτιμη και θα έχει έναν απόλυτα θετικό αντίκτυπο στο έργο μας. Με τη βοήθειά σας, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προάγουμε το σημαντικό έργο μας και να φέρνουμε αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων που εξυπηρετούμε. Ξανά, σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας.

ευχαριστηριο για δωρεα χρηματων:
Απάντηση

Με αυτήν την ευχαριστία θέλω να εκφράσω την βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τη γενναιόδωρη δωρεά χρημάτων. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και θα βοηθήσει σημαντικά στην υποστήριξη του έργου μας και στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Με αυτήν την ευγενική πράξη, επιδεικνύετε την αλληλεγγύη και την αγάπη σας προς την κοινότητα και γι' αυτόν τον λόγο σας είμαι ευγνώμων. Πάντα θα θυμόμαστε την ευγενή σας προσφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο